Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?

Mårbacka Minnesgård drivs av en privat stiftelse, Mårbackastiftelsen.

Gården öppnades 1942 och besöks årligen av ca 40 000 personer, och många av dem går en guidad visning i Minnesgården där man får höra om Selma Lagerlöfs liv och författarskap. Vi har förutom guidade visningar i Minnesgården, vårt mysiga och populära café samt en fin souvenirbutik, Mårbacka Handel. Besökarna kan även promenera i den vackra trädgården samt besöka våra utställningar i Ladan. Under sommarmånaderna arbetar c: a 20 säsongsanställda hos oss.

Vi har öppet dagligen mellan 17/6–27/8, helger och förbokade grupper maj, början av juni, september samt under julmarknaden allhelgonahelgen.

På Mårbacka är all personal en lika viktig del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Selma Lagerlöfs berättelser, oavsett var i verksamheten man arbetar.

Vi behöver positiva, ansvarsfulla och engagerade medarbetare som vill ge våra besökare det lilla extra och som vill vara med och bidra att vi håller en hög kvalitet och att vi når våra mål.

Vi vill vara en arbetsplats där alla våra medarbetare trivs och känner stolthet för sin arbetsplats och har ett genuint intresse för Mårbacka som besöksmål.

Att arbetar hos oss betyder att man arbetar i en händelserik miljö där den ena dagen inte är lik den andra. Därför har vi fokus på gästens behov genom att vi vill ge våra besökare det lilla extra. Vi jobbar i ett arbetsklimat präglat av positivitet, gemenskap, omtanke och engagemang, där jämställdhet, respekt och mångfald är viktigt för oss.

Inför säsongen 2023 söker vi caféansvarig, cafépersonal samt guider.
Är du intresserad att arbeta hos oss?

Skicka in din ansökan till info@marbacka.com

Leende flickor med förkläden som står i ett fönster