Boende

Gylleby vandrarhem

Gylleby Herrgård har en hundraårig historia och är omgärdad av skog, öppna landskap och vatten, men är ändå bara en promenads avstånd från Sunne centrum. I denna vackra byggnad finns 18 omsorgsfullt inredda rum, en stor salong och en vacker matsal med utsikt över sjön Fryken. Gylleby Herrgård finns beskriven i den värmländska litteraturen. I Selma Lagerlöfs Gösta Berlings saga benämns Gylleby som Munkeby, i Löwensköldska ringen som Hedeby och i F.A. Dahlgrens populära sångspel Värmlänningarna var herrgården Rik-Olas hem.

Beläget 10 km från Mårbacka.

 

Exteriör Frykenstrand

Hotell Frykenstrand

I By, strax norr om idérika Sunne, längst med sjön, Fryken, ligger Frykenstrand Hotell & Konferens. Med det natursköna omgivningarna skänker det själen ro samtidigt som kreativa, inspirerande och kvalitativa möten skapas i en genuin Värmlandsmiljö. Promenader i skogar, berg och dalar, utomhusaktiviteter i trädgården eller bastubad i solnedgången på Fryken varieras med vällagade måltider i modern tappning samt inslag av Värmland. Beläget 17 km från Mårbacka.

Dömle Herrgård

Dömle herrgård är en riktig herrgårdsupplevelse i hjärtat av Värmland. Lite mellan dröm och verklighet. Med boende, 3-rätters middag och magisk frukost i Herrgårdens salong. Vill du, så kan du i mån av plats köpa till ett par timmar i vårt Spa också. Beläget 32 km från Mårbacka.

Exteriör Selma Spa

Selma Spa

Välkommen till oss för dagar med avkoppling, inspiration och fantastisk mat. Ni har entré till spaavdelningen med tillgång till pooler både inom och utomhus, bastur, gym och fria instruktörsledda pass. Beläget 12 km från Mårbacka.

Ulvsby Herrgård

Berättelser om det goda livet på och kring Ulvsby herrgård avlöser varandra genom århundradena. Kronolänsman Wahlstrand, som levde här på 1800-talet och som Selma Lagerlöf sägs ha haft i tankarna när hon skrev Gösta Berlings saga, gillade också han fest med mat och musik. Idag är Ulvsby herrgård en uppskattad plats för avkoppling, god mat och dryck, möten och nya upplevelser. Ulvsby herrgård erbjuder kulturella boendepaket där entré till Mårbacka finns inkluderad. Beläget 15 km från Mårbacka.

Exteriör Ulvsby Herrgård
exteriör Broby gästgivaregård

Broby Gästgivargård

Broby Gästgivaregård ligger 700 meter från Sunnes järnvägsstation. Här erbjuds gratis WiFi, gratis tillgång till bastu och en trädgård med terrass.
Alla rum på Broby Gästgivaregård har en platt-TV samt eget badrum med dusch och hårtork.
Det finns även en pub och restaurang. Öppettiderna varierar beroende på säsong.
Beläget 9 km från Mårbacka.