Boende

Dömle herrgård

DÖMLE HERRGÅRD
Dömle ligger mitt emellan Karlstad och Sunne. På Dömle Herrgård är varje individ värdefull, vi värdesätter personen bakom och vår målsättning är att alla som besöker oss ska känna sig unika. Beläget 35 km från Mårbacka.

 

exteriör med vagn vid Dömle herrgård
Exteriör Frykenstrand

Hotell Frykenstrand

I By, strax norr om idérika Sunne, längst med sjön, Fryken, ligger Frykenstrand Hotell & Konferens. Med det natursköna omgivningarna skänker det själen ro samtidigt som kreativa, inspirerande och kvalitativa möten skapas i en genuin Värmlandsmiljö. Promenader i skogar, berg och dalar, utomhusaktiviteter i trädgården eller bastubad i solnedgången på Fryken varieras med vällagade måltider i modern tappning samt inslag av Värmland. Beläget 17 km från Mårbacka.

Prostgården

Prostgården i Sunne har anor från 1500-talet, eller ännu tidigare, då den fungerat som bostad för kyrkans prostar med familjer och tjänstefolk. Här har även storheter som Anders Fryxell, Selma Lagerlöf och Göran Tunström satt sina avtryck i historien. Sedan år 2012 bedrivs Bed & Breakfast här. Gården har i alla tider varit en mötesplats för gäster från när och fjärran, en tradition som nu förs vidare in i framtiden. Beläget 8 km från Mårbacka.

Exteriör Selma Spa

Ulvsby Herrgård

Berättelser om det goda livet på och kring Ulvsby herrgård avlöser varandra genom århundradena. Kronolänsman Wahlstrand, som levde här på 1800-talet och som Selma Lagerlöf sägs ha haft i tankarna när hon skrev Gösta Berlings saga, gillade också han fest med mat och musik. Idag är Ulvsby herrgård en uppskattad plats för avkoppling, god mat och dryck, möten och nya upplevelser.

Broby Gästgivargård

Broby Gästgivaregård ligger 700 meter från Sunnes järnvägsstation. Här erbjuds gratis WiFi, gratis tillgång till bastu och en trädgård med terrass.
Alla rum på Broby Gästgivaregård har en platt-TV samt eget badrum med dusch och hårtork.
Det finns även en pub och restaurang. Öppettiderna varierar beroende på säsong.
Beläget 9 km från Mårbacka.

Selma Spa

Välkommen till oss för dagar med avkoppling, inspiration och fantastisk mat. Ni har entré till spaavdelningen med tillgång till pooler både inom och utomhus, bastur, gym och fria instruktörsledda pass. Beläget 12 km från Mårbacka.

Exteriör Ulvsby Herrgård
exteriör Broby gästgivaregård